Telefoonnummer

06-13753995

E-mail

info@praktijkkenjezelf.nl

Openingstijden

Maandags van 10.00 - 20.00

Korte uitleg van de diverse massages die ik aanbied:

Integrale Massage behandeling

Een combinatie van behandelen, ontspannen en energetisch werk.

Mijn rode draad is het werken vanuit en de 4 elementen met de bijhorende mediaanlijnen en drukpunten.

Zeer oude wijsheden die vanuit de Chinese geneeskunde vandaan komt.

Optimale vitaliteit is het in balans houden van lichaam, geest en emotie.

BBB- detox Cupping 

Staat voor Buik Billen Benen zone
Het is een methode die ontgiftend en reinigend werkt vanuit klassieke Chinese geneeskunde. Ik werk met siliconen cups om het lichaam gezond, mooi en vitaal te houden. Er wordt behandeld op de organen, het lymfatische systeem en het endocriene stelsel.

Hoofd Nek Schouder Massage ( Jian Jing An Mo) 

Deze massage is een onderdeel van de Tuina-massage vanuit de Chinese geneeskunde.

Manuele werkvorm op acupunctuurpunten, stretchen, tractie geven en vooral masseren om de QI en Xue ( bloed) in balans te brengen.
Geschikt voor rust ,ontspanning, pijnverlichting en ook vitaliteit.

Chinese BoneSetting ( Zheng Gu)

Een manuele therapievorm waarbij met ademhaling en een lichte tot medium druk de botten, wervels en gewrichten in het lichaam corrigeert.Geschikt voor pijnverlichting, verbeterde mobilisatie.

Cupping 

Door het vacuüm in de cup, worden aan de oppervlakte liggende huid, het onderliggende bindweefsel en spierweefsel omhoog gezogen. Cupping zuigt celvocht, afvalstoffen en toxines omhoog. Zorgt voor versterking van de bloedsomloop.Geschikt voor vastklevend bindweefsel, opheffen van energieblokkades, losmaken van faciale structuren

Access Bars

Liggend met kleding aan worden 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd aangeraakt.  Door deze punten (bars), in verschillende combinaties, zachtjes aan te raken ontlaadt alle informatie die daar ligt opgeslagen. Hierdoor ontstaat er meer rust in je hoofd, komt er ruimte en ontspanning in je lijf en creëer je nieuwe mogelijkheden in je leven..