Telefoonnummer

06-13753995

E-mail

info@praktijkkenjezelf.nl

Openingstijden

Maandags van 10.00 - 20.00

Een massage zoals deze had ik nog nooit gehad. Zo bijzonder.Het is niet simpel een massage maar het heeft mij antwoorden op vragen gegeven”Wat doet er pijn, waarom heb ik daar pijn, wat is de boodschap van deze pijn”?

Samen met Nadine heb ik de meest mooie antwoorden gekregen op vragen waar ik nog nooit antwoord op had gehad.Het heeft me prachtige inzichten gegeven en dus ook veel rust.

Dankjewel Nadine voor deze prachtige ervaringen en voor de persoonlijke reis die ik daardoor heb mogen maken.

  • Door de massage bij Nadine ben ik een emotioneel moeilijke periode doorgekomen. De diepe ontspanning bracht herstel en zijn voor mij enorm waardevol geweest.
  • Ik heb een aantal keren een heerlijke behandeling van Nadine mogen ervaren. Nadine haar handen verrichten magisch werk. Naast dat het een heerlijke fysieke ontspannen ervaring is, werkt Nadine ook op een energetisch level dat ervoor zorgt dat je hele systeem nog dieper kan ontspannen en zakken. Ook voelt ze precies aan waar er nog pijn punten/blokkades zitten die om aandacht vragen. Dus kortom; een behandeling bij Nadine is zeker aan te raden!
  • Heerlijke ontspannen massage, alsof alles weer even gereset wordt en je weer even terug komt bij jezelf. Tijdens de massage voelde ik de energie stromen om me daarna lekker loom te voelen, totaal ontspannen heb ik die nacht heerlijk geslapen. De massage met de cupping was super, werkt diep in op de het lichaam! Weldaad voor lichaam en ziel.
  • Alleen maar positieve ervaringen met je gehad. Je kent je zaakjes en weet precies waar je problemen of pijn hebt en wat je moet doen!